Нашите формати на реклами

EasyPlatform нуди широк спектар на формати за рекламирање - прилагодливи индивидуални реклами (native ads), rich-media html5 или статични банери. Достигнете ги вашите маркетинг цели на најдобар можен начин со користење на соодветни реклами и следење на најновите трендови за рекламирање преку интернет!

Рекламни огласи

Едноставни за уредување контекстуални реклами, кои се состојат од наслов, краток текст и слика. Погодни за промовирање на одредени производи и услуги, краткорочни промоции и брзоменливи понуди. Создавањето на овој тип на реклами во платформата ќе ви одземе само неколку минути и нема да ве чини ништо!

Опции за подесување и таргетирање:

 • Филтрирање на сајтови
 • Одредување на период (почеток и крај)
 • Одредување на дневен буџет
 • Одредување на вкупен буџет
 • Избор на часовни зони
 • Избор на клучни зборови за контекстуалност
 • Избор на градови преку IP локација

Банери

Банер реклама со голема опфатеност во мрежа од сајтови. Оваа моќна услуга од нашето портфолио е претпочитана заради уникатната комбинација од цена, опфатеност и влијание врз интернет корисниците. Ефикасно решение не само за брзи директни продажби, но и за долгорочно популаризирање на вашиот бренд на интернет.

Опции за подесување и таргетирање:

 • Филтрирање на сајтови
 • Одредување на период (почеток и крај)
 • Одредување на дневен буџет
 • Одредување на вкупен буџет
 • Избор на часовни зони
 • Избор на градови преку IP локација
 • Избор на уред
 • Таргетирање по кориснички интереси

Интерактивни HTML5 реклами

Во околина каде што рекламите се скоро насекаде, стандардните транспаренти може да не работат за вашиот бренд како што се очекуваше. Огромен дел од вашата целна публика не ја гледа вашата реклама, дури и ако е токму таму пред нивните очи. За да се борите против слепилото во рекламата, треба да понудите одредена интерактивност и да поттикнете ангажман за кратко време - а тоа бара креативност!

За да добиеме уште поголема свесност и ангажман на корисници, започнавме нова услуга - производство на интерактивни HTML5 реклами со високи перформанси . Овие креативни формати фаќаат поголемо внимание на корисниците од сите други реклами на веб-страница на издавачи. Ние кодираме богати решенија за медиуми од нула и соработуваме со вашиот тим со прилагодување на креативците за вашите специфични потреби. Ние се фокусираме на квалитетот и перформансите - нема компромиси и нема ограничувања во дизајнот.

Со податоци за ангажмани од вашите HTML5 реклами, можете да ги сегментирате корисниците врз основа на дејствијата што ги презедоа (или не). Потоа активирајте персонализирани рекламни кампањи засновани врз тие податоци со помош на нашиот центар за публика.

Разгледайте част от интерактивните HTML5 банери, които създаваме, за да помогнем на доверилите ни се рекламодатели да комуникират по забележим и персонализиран начин с потребителите онлайн.

Разгледайте успешни примери