Контакт

Нашиот тим е секогаш подготвен да одговори на вашите прашања. Исто така во делот со Најчесто поставувани прашања (FAQ), може да најдете брзо решение за вашиот проблем.

Форма за контакт

Користете ја контакт формата, за да го испратите своето барање. Нашиот тим ќе се поврзе со вас во најкраток можен рок.

Податоци за фактурирање

  • Латрон Солушнс ДООЕЛ
  • Адресa: 1000 Скопје, бул. Партизански Одреди 113Б/1/22
  • ЕДБ: 4080013536986
  • ДДВ Број:
  • Управител: Катерина Димитровска
  • Банкови податоци
  • Латрон Солушнс ДООЕЛ
  • IBAN:
  • SWIFT: