За платформата EasyPlatform

EasyPlatform е интерактивна рекламна платформа со сет од алатки за управување и таргетирање, кои даваат можност на огласувачи и медиуми да ги објавуваат, контролираат и пратат своите онлајн рекламни кампањии. EasyPlatform е едноставна за користење, но поседува моќна функционалност, која ви гарантира импресивни резултати.

Технолошката инфраструктура на EasyPlatform одговара на најсовремените стандарди за ефикасност и верност. Методологијата за оптимизација на рекламите, можностите за управување и таргетирање, како и деталните извештаи во реално време ја прават платформата преферирана алатка за работа на голем број маркетинг агенции и директни огласувачи.

Колку e моќна нашата платформа? Да фрлиме еден поглед…

EasyPlatform нуди PERFORMANCE (CPC) реклама во над 50 сајтови со 65% опфатеност на македонската интернет публика. Ова се само некои од функциите, кои ја прават платформата претпочитана алатка за нашите клиенти:

Уникатни предности

Дури и да имате специфични потреби при исполнување на вашите онлајн кампањи, ние имаме решение за вас: