Сервер за реклами за Медиуми

Престанете да плаќате за скапи рекламни сервери! Ние им нудиме на нашите издавачи услуга за управување со реклами и извештаи во реално време. За ова, ние го изградивме Advanced Ad Manager за рекламирање - моќно бесплатно решение за сервисирање реклами, кое ќе ви овозможи да управувате со веб-инвентар како професионалец! Имаме експерти, технологија и алатки за таргетирање кои ќе ви помогнат да ја зголемите вредноста на вашиот инвентар и да имате можност да испорачате поголема вредност со заштеда на пари од рекламни сервери. Еве што добивате: