EASYPLATFORM ВРАБОТУВА: WEB DESIGNER


Доколку си талентирана, креативна, амбициозна личност и те интересира светот на дигиталниот маркетинг, а работата не те плаши, приклучи се на тимот на EasyPlatform.

Потребни квалификации:
- Искуство во областа на веб/графички дизајн
- Одлична способност за работа со Photoshop и Adobe Illustrator
- Познавање на HTML
- Креативно мислење и идеи
- Одлично познавање и користење на интернет и социјални медиуми (Facebook, Instagram, YouTube)
- Активно познавање (користење) на англиски јазик
- Способност за тимска работа
- Способност за работа со рокови
- Познавање на Wordpress би се сметало за предност

Одговорности:
- Создавање на рекламни материјали
- Дизајн на веб-сајтови
- Создавање на содржина и учество во управување на Facebook фан страници

Доколку сметаш дека оваа работна позиција е од интерес за тебе, на следниот email: macedonia@easyplatform.com со назнака “WEB DESIGNER” испрати ни:
- Актуелно CV
- Портфолио/примери од изработувани материјали