EASYPLATFORM ВРАБОТУВА: MARKETING & SALES SPECIALIST


Доколку си активна, комуникативна и амбициозна личност и те интересира светот на маркетинг, тогаш си совршено дополнување на нашиот тим!

Што бараме:


- Одлично познавање и користење на интернет и социјални медиуми
- Одлични комуникациски и презентациски способности
- Познавања од областа на маркетинг и желба за напредок
- Активно познавање (користење) на англиски јазик
- Способност за тимска работа

Одговорности и обврски:


- Планирање и спроведување на различни маркетинг активности
- Организирање на промоции и настани
- Подготовка на деловни понуди и презентации
- Активно барање на нови клиенти, спроведување на телефонски повици и средби

Што нудиме:


- Работа во пријатна работна средина
- Мотивирачка плата
- Можност за напредок и кариерен развој

Искуството не е задолжително, потребна е само желба за работа и мотивираност за справување со нови предизвици!

Доколку сметаш дека одлично се вклопуваш со оваа работна позиција, испрати ни CV на следниот email: macedonia@easyplatform.com со назнака “Marketing & Sales Specialist” и очекувај да те контактираме.