Како до поголема онлајн продажба? EasyPlatform - ПРОМО понуда за ефективна интернет реклама!


Сакате да ја зголемите онлајн продажбата? Потребна ви е ефективна интернет реклама?

Ние ви нудиме PERFORMANCE (CPC) реклама во над 50 веб сајтови со квалитетна содржина, дизајн и посетеност, овозможувајќи широка опфатеност на македонската интернет публика. Нашата платформа е едноставна за користење и поседува моќна функционалност, која ви гарантира импресивни резултати!

Кај нас може да се рекламирате со два типа на реклами:


  • Банер реклама - ефикасно решение не само за брзи директни продажби, туку и за долгорочно популаризирање на вашиот бренд на интернет.
  • Едноставни за уредување контекстуални реклами - погодни за промовирање на одредени производи и услуги, краткорочни промоции и брзоменливи понуди.
Методологијата за оптимизација на рекламите, можностите за управување и таргетирање, како и деталните извештаи во реално време се она што ја прават EasyPlatform преферирана алатка од страна на огласувачите. Со EasyPlatform вашите производи и услуги лесно може да ги претставите на огромен број интернет корисници и да остварите директни продажби. Рекламниот буџет и периодот на рекламирање ги дефинирате сами во зависност од вашите потреби.

А за вашата прва кампања ние ќе ви подариме ваучер за 100% зголемување на уплатениот буџет!


На пример: уплаќате буџет од 100 евра, добивате реклама за 200 евра.

Тука сме да одговориме на сите ваши прашања и да ви помогнеме да ја креирате вашата следна успешна онлајн кампања!

Контактирајте не:
email: marina.jordanoska@easyplatform.com
mobile: +38975 295 180