Създайте нейтив реклама за по-малко от 2 минути!Искате да стартирате своя интернет рекламна кампания, но искате да стане бързо, лесно и без допълнителни разходи за изработката на графични банери? Вече можете да създадете привлекателна и супер видима адаптивна реклама с текст и изображение, с която вашите продукти и услуги да блеснат пред огромна част от онлайн аудиторията в България!

С EasyAds можете лесно и бързо да създадете свои адаптивни реклами с изображения!


Какво представляват адаптивните реклами?


Адаптивните реклами са лесни за създаване и управление. Съставени са от едно до пет изображения, заглавие, кратък описателен текст и линк, към който се отвежда потребителя след клик на рекламата. Изключително подходящи са за промоционални, бързо променящи се оферти и реклама на конкретни продукти или услуги с кратко и ясно послание, тъй като можете да ги създадете лесно и бързо и да ги редактирате по всяко време.


Не ви трябват дизайнерски умения и специални познания, за да създадете своята първа адаптивна (native) реклама, така че може да го направите в няколко лесни стъпки:

1. Първа стъпка


Преди да създадете своето рекламно послание е нужно да имате вече създадена кампания с адаптивни реклами в платформата. Така тя ще бъде качена в правилната кампания с избраните от вас настройки и опции за таргетиране. Вижте как да създадете успешна рекламна кампания. Все още нямате профил в платформата, в който да създадете своята кампания?

Регистрирайте се безплатно сега

2. Втора стъпка


  • След като вече имате кампания с адаптивни реклами в профила си - следва създаването на самата реклама. Кликнете на "Нова реклама" под името на кампанията и ще ви се отвори модулът за създаване на адаптивна реклама.

  • Въведете кратко и атрактивно заглавие в 30 символа, с което да привлечете вниманието на потребителя.

  • След това напишете вашето рекламно послание, което трябва ясно и точно да описва същността на вашия продукт или услуга в 80 символа. За да привлечете правилните потребители и да генерирате оптимално количество продажби е важно потребителите да бъдат достатъчно информирани и ориентирани още преди да са кликнали върху вашата реклама и да са посетили сайта ви.


  • Добавете линк към вашия уеб сайт. По този начин при клик върху вашата реклама, тя ще води към уеб страницата, която сте посочили при създаването на рекламата. Препоръчително е да насочвате потребителите към конкретните рекламирани продукти, а не към началната страница, за да могат да разгледат не кой да е продукт, а рекламирания, който е привлякъл тяхното внимание първоначално.

  • За по-добра интеракция с аудиторията изберете някой от нашите специални кликаеми Call-To-Action бутони, които недвузначно подканват потребителите да извършат желаното от вас действие. Можете да избирате от разнообразна селекция от тествани призиви като "Виж повече", „Поръчай“, „Купи“, „Научи повече“, "Регистрирай се" и др.

3. Трета стъпка


  • Качете от едно до пет изображения, които ще се показват последователно или на случаен принцип в зависимост от избрания от вас начин на ротация - вие избирате. Няма нужда да подготвяте своите изображение в точния размер, тъй като разработихме удобен кроп модул, с чиято помощ да оразмерявате качените от компютъра ви изображения без да трябва да използвате други инструменти за редакция на снимки

  • Ако изображенията са на сайта ви, можете вместо да ги качвате ръчно в платформата да използвате опцията нашата система да обходи сайта ви и да намери изображенията вместо вас. След това ще имате възможността да изберете кое точно да се показва в рекламата ви.

  • Ако не разполагате със собствени изображения или нямате време да търсите подходящо изображение от вашия архив, не се колебайте да използвате висококачествени изображения от богатата ни галерия.

Вашата реклама е вече готова и ще се показва с най-удачното оформление според позицията в сайта.


Ето го и завършения вид на рекламата в едно от разпространените оформления с голямо изображение.Нашият екип от специалисти е на ваше разположение за съдействие и въпроси, свързани както с адаптивните реклами, така и с останалите аспекти от работата с платформата. Не се колебайте да ни потърсите!

Eкип EasyAds
Mail: ekip@easyads.bg