Нашите услуги

Платформата EasyPlatform поддржува различни ценовни модели и широк спектар на рекламни формати, кои ќе одговараат на најдобар можен начин на вашите потреби. Постигнете ги своите рекламни цели со правилните рекламни форми во чекор со последните трендови во интернет рекламирањето, и искористете ги сите функционалности и опции за таргетирање.

EasyPlatform Performance Text Network (CPC)

Едноставни за уредување контекстуални реклами, кои се состојат од наслов, краток текст и слика. Погодни за промовирање на одредени производи и услуги, краткорочни промоции и брзоменливи понуди. Создавањето на овој тип на реклами во платформата ќе ви одземе само неколку минути и нема да ве чини ништо!

Опции за подесување и таргетирање:

 • Филтрирање на сајтови
 • Одредување на период (почеток и крај)
 • Одредување на дневен буџет
 • Одредување на вкупен буџет
 • Избор на часовни зони
 • Избор на клучни зборови за контекстуалност
 • Избор на градови преку IP локација
 • Таргетиране по потребителски интереси

EasyPlatform Performance Display Network (CPC)

Банер реклама со голема опфатеност во мрежа од сајтови. Оваа моќна услуга од нашето портфолио е претпочитана заради уникатната комбинација од цена, опфатеност и влијание врз интернет корисниците. Ефикасно решение не само за брзи директни продажби, но и за долгорочно популаризирање на вашиот бренд на интернет.

Опции за подесување и таргетирање:

 • Филтрирање на сајтови
 • Одредување на период (почеток и крај)
 • Одредување на дневен буџет
 • Одредување на вкупен буџет
 • Избор на часовни зони
 • Избор на градови преку IP локација
 • Избор на уред
 • Таргетиране по потребителски интереси

EasyPlatform Programmatic Marketplace (CPM) *Оваа услуга не се нуди на македонскиот пазар.

Полуавтоматизиран закуп на банер реклама во претходно селектирани сајтови по ваш избор. Располагате со приоритетно прикажување, загарантирана видливост на рекламата (above the line позиции) и уште повеќе опции за таргетирање на реклaмата. Преку оваа наша услуга ќе дојдете до точната публика со криејтиви, кои ја надминуваат Performance рекламата и со контрола врз фреквенцијата на прикажување (frequency capping) и голем број на други инструменти.

Опции за подесување и таргетирање:

 • Филтрирање на сајтови
 • Одредување на период (почеток и крај)
 • Одредување на дневен буџет
 • Одредување на вкупен буџет
 • Избор на часовни зони
 • Фреквенција на прикажување (Frequency Capping)
 • Таргетирање по интереси
 • Таргетиране по потребителски интереси