• Искате да рекламирате в големи медии по избор?

    С нашата платформа можете да управлявате различни дисплей рекламни кампании на едно място и да достигнете милиони уникални потребители на месечна база.

    Направете регистрация »
  • Имате медиен сайт и търсите решение за рекламен сървър?

    С нашият софтуер можете гъвкаво и лесно да управлявате своя рекламен инвентар като в същото време разполагате с нашето съдействие и съвети за оптимална работа.

    Кандидатирайте сайта си »

Ние создаваме импресивни HTML5 реклами за вас

Професионално изработените реклами HTML5 ја зголемуваат ефикасноста на банерот преку персонализација и интерактивност. Но, во исто време тие бараат вештини за дизајн и развој. Знаеме дека создавањето квалитетни интерактивни банери е предизвик! Затоа создадовме цела колекција на одлични HTML5 банери кои се подготвени да бидат прилагодени за вас!

Покрај креативната, сепак, имаме аналитичка технологија која ги мери не само впечатоците, достигнувањето и кликнувањето на рекламите, туку и различните интеракции со рекламите - допир (на мобилен), mouse over (на десктоп) и разни дополнителни интеракции како scroll, pull, scratch, slide и многу повеќе.

Најново од делот Корисно

…се само дел од клиентите кои ни веруваат.